Грыбы і грыбная кулінарыя : папулярны энцыклапедычны даведнік / Галіна Сяржаніна, Іван Яшкін

Автор(ы): Сяржаніна, Галіна Іванаўна, кандыдат біялагічных навук;
                   Яшкін, Іван Якаўлевіч;
                   Карлюкевич, Алесь, публицист, род. 1964
Язык документа: Белорусский ; Русский ; Латинский.Страна публикации: BY.Издательство: Мінск : Беларуская асацыяцыя кулінараў, 2005Физическая характеристика: 387с., [24] л. каляр. iл. : іл., карты ; 24 смISBN:985-6081-34-3.ББК: 28.591.4(4Беи)я22 ; 36.997я22Note(s): На вокладцы аўтары не паказаны; Бібліяграфія: с. 343—350; Алфавітныя паказчыкі: с. 351—385; З калекцыі А. М. Карлюкевіча (1чз226778); На тытульным лісце аўтограф аўтара (1чз226778).Наименование темы, используемое как предмет: ГРЫБЫ | ЯДОМЫЯ ГРЫБЫ | ДАМАШНЯЯ КУЛІНАРЫЯ | КУЛІНАРНЫЯ РЭЦЭПТЫ | ГРИБЫ | СЪЕДОБНЫЕ ГРИБЫ | ДОМАШНЯЯ КУЛИНАРИЯ | КУЛИНАРНЫЕ РЕЦЕПТЫ Форма (вид), жанр, физические характеристики документа: АВТОГРАФ Предметная категория: Белорусский национальный документ
Метки из этой библиотеки: Меток нет.
Зарегистрируйтесь, чтобы добавлять метки.
    средняя оценка: 0.0 (0 голосов)
Тип единицы Местонахождение Состояние
Книги, брошюры Книги, брошюры
Брестская областная библиотека. Общий читальный зал
Выдается

На вокладцы аўтары не паказаны

Бібліяграфія: с. 343—350

Алфавітныя паказчыкі: с. 351—385

З калекцыі А. М. Карлюкевіча (1чз226778)

На тытульным лісце аўтограф аўтара (1чз226778)

Нет никаких комментариев для этого документа.

Войти в учётную запись для возможности публиковать комментарии.
Языки: